Financial controller (NL)2019-01-31T11:39:46+00:00

FINANCIAL CONTROLLER

Ben jij ambitieus, gedreven en wil je in een projectmatige omgeving werken voor gave retailmerken?

Of het nu gaat om winst of verlies, vorderingen of schulden, als Financial Controller weet jij hier wel raad mee. Zie jij uitdaging in het opleveren van managementrapportages, closing processen, forecasten en het zelfstandig beheren en verwerken van de financiële administratie? Dan is deze baan geknipt voor jou en kun jij helemaal je financiële ‘ei’ bij ons kwijt.

Eydenberg Retail Projects is namelijk op zoek naar een Financial Controller die ons Finance/HR team komt versterken. In onze dynamische omgeving – die meebeweegt met de behoeften van onze klanten die voornamelijk uit de retailwereld komen – lukt het jou altijd om nauwkeurig en oplossingsgericht te blijven werken.
Eydenberg heeft maar één missie en dat is: het volledig ontzorgen van onze (retail)klanten in uiteenlopende (retail)projecten. Denk hierbij aan het design, de technische ontwikkeling, de productie en de uitvoering van complete marketingcampagnes, Shop-in-Shops, Pop-ups en winkelinterieurs/verbouwingen. Alle expertise die hiervoor nodig is, hebben wij in huis.

Wat ga je doen?

Als Financial Controller heb je een divers takenpakket, zo let je er bijvoorbeeld op dat wat in de boeken staat altijd klopt met de feitelijke financiële stand van zaken en de administratie doelmatig wordt afgehandeld. Jij bent breed inzetbaar, een échte allrounder op finance gebied. Je voelt je dan ook als een vis in het water om zowel het uitvoerende werk te doen en tegelijkertijd het overall plaatje in de gaten te houden.

Jouw werk gaat verder dan cijfers alleen, binnen jouw functie als Financial Controller krijg je namelijk veel verantwoordelijkheid. Samen met de CFO hebben jullie de algemene én uiteindelijke verantwoordelijkheid voor de financiële gezondheid van Eydenberg Retail Projects B.V. en Eydenberg Holding B.V.. Jij bent iemand met analytisch vermogen die graag rapporten opstelt en advies geeft.

Je bewaakt én optimaliseert de liquiditeit en de solvabiliteit in lijn met het langetermijndoel van Eydenberg met als doel om de toegevoegde waarde te maximaliseren. Je hebt ervaring als bijvoorbeeld Junior of Assistant Controller.

Wat vragen wij?

  • Minimaal 3 jaar ervaring in een rol als junior/assistent controller of vergelijkbare functie;
  • Je bent resultaatgericht en hebt een proactieve houding;
  • Sterk begrip van belastingen en wetten;
  • Je hebt een flexibele instelling en je weet soepel mee te bewegen met de vraag vanuit het bedrijf;
  • Eigenschappen: communicatief, zelfstandig, analytisch, nauwkeurig, servicegericht en kritisch als het nodig is;
  • Op korte termijn fulltime beschikbaar;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend en foutloos Nederlands en schakelt zonder moeite over naar Engels.

Wat bieden wij?

Een geweldige werkervaring, een gevarieerde uitdagende baan en een enthousiast en hecht team wat voelt als een grote familie. Met daarbij een marktconform  salaris en fijne arbeidsvoorwaarden waar je blij van wordt. Je standplaats is op ons internationaal hoofdkantoor in Wormerveer. Omdat we internationaal aan het groeien zijn zullen we op termijn verhuizen naar ons nieuwe pand in het idyllische Westzaan, met prachtig uitzicht over het Noordzeekanaal uitkijkend op Amsterdam.

Kom jij ons team versterken?

Verzorg jij binnenkort onze boekhouding en zorg je dat onze cijfers up-to-date en betrouwbaar blijven? Stuur je cv en motivatie naar [email protected].
Wil je nog meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Bekijk dan ons portfolio op Instagram.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

Eydenberg Retail Projects
The Netherlands (HQ)

Kikkertweg 32-34, 
1521 RG Wormerveer

T: +31(0)75-6163483

Privacy policy

Eydenberg Retail Projects
Israël

Ha’Arava 1
Giva’at Shmuel

T: +(0)972-505867643 

Eydenberg Retail Projects
The Netherlands (HQ)

Kikkertweg 32-34, 
1521 RG Wormerveer

T: +31(0)75-6163483

Privacy policy

Eydenberg Retail Projects
Israël

Ha’Arava 1
Giva’at Shmuel

T: +(0)972-505867643