HR MEDEWERKER

Ben jij ambitieus, gedreven en wil je in een projectmatige omgeving werken voor gave retailmerken?

Vind jij het fijn om ervoor te zorgen dat onze medewerkers zich helemaal happy voelen omdat alles top geregeld is? En ben jij een ster in het op rolletjes laten lopen van de HR processen in een bedrijf? Dan wordt het tijd dat we eens kennis maken!

Eydenberg Retail Projects is namelijk op zoek naar een HR Medewerker die ons Finance/HR team komt versterken. In onze dynamische omgeving – die meebeweegt met de behoeften van onze (retail) klanten – lukt het jou altijd om nauwkeurig en oplossingsgericht te blijven werken.

Eydenberg heeft maar één missie:  “het volledig ontzorgen van onze (retail)klanten in uiteenlopende (retail)projecten”. Denk hierbij aan het design, de technische ontwikkeling, de productie en de uitvoering van complete marketingcampagnes, Shop-in-Shops, Pop-ups en winkelinterieurs/verbouwingen. Alle expertise die hiervoor nodig is, hebben wij in huis!

Wat ga je doen?

Door het goed bijhouden van de uren- en salarisadministratie zorg je ervoor dat iedereen netjes en op tijd zijn salaris krijgt. Ook ondersteun je de team managers met de administratieve kant van het personeelsmanagement. Bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe medewerker wordt aangenomen maak jij een arbeidsovereenkomst op en zorg je ervoor dat de juiste formulieren worden ingevuld en in het personeelsdossier terecht komen. Daarbij ben je ook verantwoordelijk voor het algehele sollicitatieproces. Je zorgt ervoor dat de sollicitanten op tijd een ontvangstbevestiging van hun sollicitatie ontvangen.  Je maakt  een overzicht van de kandidaten voor de team managers, zorgt voor de uitnodigingen en eventuele afwijzingen.

Naast alle terugkerende werkzaamheden houd je je ook bezig met projectmatige werkzaamheden en blijf je op de hoogte van nieuwe regelgeving.  Hierbij kun je denken aan het doorvoeren van veranderingen om te voldoen aan de privacywetgeving of het updaten van het personeelsreglement.

Je hoeft niet bang te zijn om je te vervelend, bij Eydenberg gebeurt er zoveel, dat er met regelmaat ad-hoc werkzaamheden zijn die jouw aandacht en tijd, zullen vragen.

Wat vragen wij?

  • Minimaal 3 jaar ervaring in een HR medewerker of vergelijkbare functie;
  • Je bent resultaatgericht en hebt een proactieve houding;
  • Je hebt uitgebreide kennis van HR processen en wet- en regelgeving omtrent salaris/loonheffing, ziekteverzuim, privacy, etc.
  • Je hebt een flexibele instelling en je weet soepel mee te bewegen met de vraag vanuit het bedrijf;
  • Eigenschappen: communicatief, zelfstandig, gestructureerd, nauwkeurig, servicegericht en kritisch als het nodig is;
  • Op korte termijn fulltime beschikbaar;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend en foutloos Nederlands en schakelt zonder moeite over naar Engels.

Wat bieden wij?

Een geweldige werkervaring, een gevarieerde uitdagende baan en een enthousiast en hecht team wat voelt als een grote familie. Met daarbij een marktconform salaris en fijne arbeidsvoorwaarden. Je standplaats is op ons internationaal hoofdkantoor in Wormerveer. Omdat we internationaal aan het groeien zijn zullen we op termijn verhuizen naar ons nieuwe pand in het idyllische Westzaan, met prachtig uitzicht over het Noordzeekanaal uitkijkend op Amsterdam.

Kom jij ons team versterken?

Verzorg jij binnenkort onze personeelsadministratie en help je onze team managers een top team te bouwen? Stuur je cv en motivatie naar [email protected].
Wil je nog meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Bekijk dan ons portfolio op Instagram.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

Eydenberg Retail Projects
The Netherlands (HQ)

Kikkertweg 32-34, 
1521 RG Wormerveer

T: +31(0)75-6163483

Eydenberg Retail Projects
Israel – ישראל

Ha’Arava 1 – הערבה 1
5400804, Giva’at Shmuel – 5400804, גבעת שמואל

T: +(0)972-505867643 

Eydenberg Retail Projects
The Netherlands (HQ)

Kikkertweg 32-34, 
1521 RG Wormerveer

T: +31(0)75-6163483

Eydenberg Retail Projects
Israel – ישראל

Ha’Arava 1 – הערבה 1
5400804, Giva’at Shmuel – 5400804, גבעת שמואל

T: +(0)972-505867643