Meewerkend Voorman

Ben je een energieke, en natuurlijke leider die graag het beste uit anderen haalt? Niet door anderen te vertellen wat ze moeten doen, maar juist door zelf het juiste voorbeeld te geven. Mis deze kans dan niet en wordt onderdeel van ons team als meewerkend voorman!

Als meewerkend voorman van Eydenberg krijg je verantwoordelijkheid, vrijheid en heb je invloed op ons ‘buitendienst’ team.

Wat ga je doen?

Je hebt ervaring als meewerkend voorman in de interieurbouw. De combinatie van het zelf meewerken en begeleiden van je collega’s op verschillende locaties maakt jouw baan leuk en afwisselend. Je krijgt in deze functie de mogelijkheid aan je team te bouwen, collega’s aan te sturen, te motiveren, te begeleiden en de kneepjes van het vak te leren.

Hoe goed de planning ook in elkaar zit, op locatie kunnen altijd onvoorziene situaties voorkomen. Het kunnen improviseren is dus een graag geziene eigenschap. Je lost eventuele problemen ter plaatse op en je denkt mee in de verbeteringen. Safety first! Veiligheid en een prettige werkomgeving voor onze mensen is bij Eydenberg prioriteit, jij zorgt mede voor een goede en veilige werkplek voor jezelf en je collega’s.

Jij bent ons visitekaartje op locatie en draagt deze verantwoordelijkheid met zorg.
Als meewerkend voorman ben je verantwoordelijk voor het opleveren van een project die voldoet aan de gemaakte afspraken met de opdrachtgever. Ons gezamenlijk eindproduct dat jij en je team ter plaatse opleveren installeer je met precisie en aandacht.

Niets kan jou belemmeren om uit te blinken en plezier te hebben in je werk, wij zorgen ervoor dat je met de juiste materialen en gereedschap op pad kan gaan om de klus te klaren oftewel de kers op de taart te zetten! De klussen die jij zal uitvoeren zijn over het algemeen in Nederland maar sommige van onze opdrachtgevers zijn internationaal georiënteerd dus het kan voorkomen dat je ook in het buitenland aan het werk bent.

Have you got what it takes?

  • Minimaal 5 jaar ervaring als voorman in de interieurbouw;
  • Je bent bekend met projecten in de interieurbouw, deze zorgvuldig uit te voeren, te begeleiden en op te leveren;
  • Je bent resultaat- en klantgericht;
  • Eigenschappen: doorzetter, nauwkeurig, samenwerken, vriendelijk en ‘oog’ voor detail;
  • Op korte termijn fulltime beschikbaar;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend en foutloos Nederlands en schakelt zonder moeite over naar
    Engels.

What’s in it for you?

Een geweldige werkervaring, een gevarieerde uitdagende baan in een enthousiast en hecht team wat voelt als een grote familie. Met daarbij een goed salaris en arbeidsvoorwaarden waar je blij van wordt. Je thuishaven is op ons internationaal hoofdkantoor in Wormerveer. Wormerveer? Onder de rook van Amsterdam bieden wij een toffe job, die je elke dag helemaal ontspannen kan beginnen door het ontbreken van files en een autorit door een landelijke omgeving. Omdat we internationaal aan het groeien zijn zullen we op termijn verhuizen naar ons nieuwe pand in het idyllische Westzaan, met prachtig uitzicht over het Noordzeekanaal uitkijkend op Amsterdam.

Kom jij ons team versterken?

Wij hebben als Eydenberg Retail Projects één missie en dat is het volledig ontzorgen van onze (retail)klanten in uiteenlopende retailprojecten. Denk hierbij aan het vormgeven/ontwikkelen, technisch uitwerken, produceren en uitvoeren van complete marketingcampagnes, Shop-in-Shops, Pop-ups en winkelinterieurs/-verbouwingen. Alle expertise die hiervoor nodig is, hebben wij in huis.

Enthousiast? Gelijk heb je! Stuur je cv en motivatie naar [email protected].
Wil je nog meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Bekijk dan ons portfolio op Instagram.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.

Eydenberg Retail Projects
The Netherlands (HQ)

Kikkertweg 32-34, 
1521 RG Wormerveer

T: +31(0)75-6163483

Eydenberg Retail Projects
Israel – ישראל

Ha’Arava 1 – הערבה 1
5400804, Giva’at Shmuel – 5400804, גבעת שמואל

T: +(0)972-505867643 

Eydenberg Retail Projects
The Netherlands (HQ)

Kikkertweg 32-34, 
1521 RG Wormerveer

T: +31(0)75-6163483

Eydenberg Retail Projects
Israel – ישראל

Ha’Arava 1 – הערבה 1
5400804, Giva’at Shmuel – 5400804, גבעת שמואל

T: +(0)972-505867643