VACATURE CONCEPT DESIGNER

Naar wie zijn we opzoek?

“Be Curious, Be Bold, Be Passionate”. Ben jij een nieuwsgierige, moedige en gepassioneerde ‘3D verhalenverteller’? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als concept designer binnen Eydenberg ben je verantwoordelijk voor het creëren van innovatieve retailconcepten. Je bent een creatieve enthousiasteling met een passie voor je vak, of het nu gaat om een compleet concept of “slechts” een display, jij maakt overal een feestje van. Door ervaring op dit gebied draai jij er je hand niet voor om. Jouw designs zetten mensen ertoe aan om op een andere manier te denken. Ze zijn verfrissend, innovatief en zitten van a tot z sterk in elkaar.

Jouw ontwerp is het startpunt van het project, hetgeen waar we de pitch bij de klant mee winnen en waar de andere afdelingen mee verder gaan.  De verantwoordelijkheid die hierbij komt kijken past bij jou en pak jij met beide handen aan. Je werkt nauw samen met alle teams gedurende het hele proces tot de laatste schroef, en ziet jouw ontwerp letterlijk tot leven komen in onze in huis productie.

Onze ontwerpafdeling is snel en volop in ontwikkeling. Dit past helemaal bij jou omdat jij niet terugdeinst van een dynamische omgeving met uitdagende deadlines.

Wie is Eydenberg

Wij zijn Eydenberg. Makers van iconische merk ervaringen. Of het nu een gehele winkel is, een grote (display) productie of iets daartussenin (of daarbuiten). We helpen merken om zich van hun beste kant te laten zien.

Eydenberg is trots op zijn geschiedenis, die het familiebedrijf heeft gemaakt tot wat het nu is: een energieke en dynamische onderneming die lef durft te tonen op het gebied van onderscheidende retail projecten. We hebben een divers merkenportfolio met high-profile bekende merken.

Wat ons betreft draait het leven om mooie ervaringen. We kunnen van winkels verhalen maken. We maken ruimtes en plekken die aanvoelen als een thuis. Locaties die mensen keer op keer willen bezoeken. Naast altijd boeiend, verrassend en zeer #instagrammable, ook zeker functioneel. We leveren een effectieve combinaties tussen commercie en creativiteit.

Korte lijnen, een opvallende teamspirit, een sterke klantgerichtheid en het vermogen om razendsnel te schakelen zijn kenmerkend voor Eydenberg.

Retail projecten van A tot Z, van 3D-ontwerp, technische uitwerking, tot productie en installatie, allemaal onder één dak.

Wat ga je doen?

 • Creëren van conceptuele ontwerpen voor commerciële retail projecten m.b.v. 3D-modellering en rendering
 • Draag bij aan alle ontwerpfasen, inclusief brainstorm, conceptueel ontwerp en ontwerp ontwikkeling
 • Specificeer kleur, afwerkingen, verlichting en materiaalkeuze en maak een gespecificeerde briefing die nodig is voor de werkvoorbereiding
 • Maken van klantpresentaties i.s.m. marketing met daarin onder andere het concept verhaal, moodboards, renderings en plattegronden.
 • Samenwerken met sales, projectmanagement, werkvoorbereiding en R&D om ervoor te zorgen dat aan de behoeften en budgetten van de klant wordt voldaan en dat de ontwerp integriteit behouden blijft
 • Op de hoogte blijven van design trends, technologieën, constructiemethoden en materialen om in de voorhoede van onze branche te blijven en innovatieve oplossingen voor klanten te bieden

Have you got what it takes?

 • Comfortabel en vol vertrouwen om ideeën tot leven te brengen en te presenteren
 • Uitstekende vaardigheden in- en kennis van 3D tools; ervaring met Sketch-up en/of Vectorworks is een pré
 • Het kunnen analyseren en doorvertalen van de merkidentiteit van de klant
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in 3D (retail) concepten neerzetten
 • Kennis en begrip van de nieuwste wereldwijde retailconcepten en trends
 • Vermogen om te schakelen tussen verschillende projecten, werkstromen en deadlines in een zeer snelle omgeving
 • Zelfstandig kunnen werken en zelfstarter kunnen zijn
 • Aandacht, oog en liefde voor details
 • Goede communicatieve vaardigheden: assertief, proactief, teamspeler en authentiek
 • Spreekt en schrijft goed Engels

What’s in it for you?

Een geweldige werkervaring, een gevarieerde uitdagende baan en een enthousiast en hecht team wat voelt als een grote familie. Gezellige vrijdagmiddagborrels en  op z’n  tijd een  mooi feest. Je standplaats is op ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Westzaan.

Kom jij ons team versterken?

Enthousiast? Gelijk heb je! Stuur je cv en motivatie naar career@eydenberg.com.
Wil je nog meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Bekijk dan ons portfolio op Instagram.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt nadrukkelijk niet op prijs gesteld.